ငရုတ်သီးအစပ် ကြက်သွန်ဖြူဆော့စ်
(Chilli Garlic Sauce)
ခရမ်းချဉ်သီးဆော့စ်ထဲမှာ ပါဝင်သော ပစ္စည်းများအားလုံး အတိုင်းထည့်ပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ ၁၀မွှာ အခွံခွာထည့်ပြီး
ငရုတ်သီးစိမ်းကို အတောင့် ၃၀လောက် ထည့်ပါ။ လုပ်နည်းကတော့ ခရမ်းချဉ်သီးနည်းအတိုင်းပါ။ ငရုတ်သီးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူကို ကိုယ့်စိတ်တိုင်းကျ ချိန်ဆထည့်နိုင်ပါတယ်။
စားခါနီ နံနံပင် ပူစီနံလေးများ ဆော့စ်ထဲဖြူးစားလျှင် တကျသားတုတ်ထိုး အသားပြုတ်
အသုပ်များနှင့် တွဲဖက်စားရင် သိပ်လိုက်ထက်ပါတယ်။
Credit
No comments:
Post a Comment