Labels

Sunday, August 21, 2022

ပျဉ်းမနား ဝါးပိုးမျှစ်ချဉ်နဲ့သုံးထပ်သား (ဝက်မစားသူများ Sorry ပါ)


 ပျဉ်းမနား ဝါးပိုးမျှစ်ချဉ်နဲ့သုံးထပ်သား

(ဝက်မစားသူများ Sorry ပါ)


ကြက်သွန် အဖြူ ၊အနီ ၊ငြုပ်ပွရေစိမ်

ညက်အောင်ထောင်းပြီး ဆား ၊နှစ်သက်ရာ ရသာမှုန့် ၊စပါးလင် နှစ်ပင်၊နနွင်း၊

ရေဆေးသန့်စင်ထားသေား ဝက်သား၊

မျှစ်ချဉ် (မျစ်ချဉ်ကို အချဉ်မကြိုက်ရင် တရေပြုပ်ပါ)

အားလုံး သမအောင်နယ်ပြီး နာရီဝက်ခန့် နှပ်ထားပါ

ပြီးရင် လုံးရေတခွက်စာထည့်ပြီးချက်ပါ

လုံးရေခမ်းတဲ့အထိ မွှေချက်ပြီး အရသာဝင်ပြီဆိုရင် အသားကျက်လောက်တဲ့ထိ ရေထပ်ထည့်ပြီး

မီးအနေတော်ဖြင့်တည်ထားပါ

(Pressure Cooker နဲ့ဆို ခဏပဲချက်ရပါသည်) အသားနူးလဲနူးပြီ အရည်နဲ့ အရသာမှာလဲ ကိုယ့်စိတ်ကြိုက်ဖြစ်ပြီဆိုရင် သုံးဆောင်လို့ရပါပြီ။


Credit Win Win See less

No comments:

Post a Comment