လွယ်လွယ်ကူကူ " အစုံသုပ် "
ခေါက်ဆွဲ ၊ ဆန်ကြာဇံ ၊ သခွားသီးပါးပါးလှီး၊ သင်္ဘောသီးခြစ်
ပဲပြားကြော်၊ အာလူးပြုတ်၊ ပဲပင်ပေါက်လှော်၊ တိုဟူး၊ ငရုတ်ဆီနဲ့နယ်ထားတဲ့ထမင်း ( ဆီပူပူထဲငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့်ထည့် ..
ပြီးချက်ချင်းအအေးခံထားတဲ့ငရုတ်ဆီ)၊ဂေါ်ဖီထုပ်ပါးပါးလှီး
ဒါတွေကထည့်သုပ်စားမယ့်ပစ္စည်းတွေပါ ။၊
ကြက်သွန်ဖြူဆီချက်
ကြက်သွန်နီဆီချက်
ပုစွန်ခြောက်မှုန့်
ငံပြာရည်
ပဲအကျက်မှုန့်
ငရုတ်သီးအကျက်မှုန့်
မန်ကျည်းမှည့်ရည်
ကြက်သွန်နီပါးပါးလှီး ၊ နံနံပင်၊ ရှောက်ရွက်ပါးပါးလှီး
တွေလိုအပ်ပါတယ်...
သုပ်မယ်ဆို ဆီချက်ရည်နဲ့ပဲမှုန့်ကိုအချိုးအစားမျှဖို့ဂရုစိုက်ပါ
ပဲမှုန့်လတ်လတ်ဆတ်ဆတ်နဲ့သုပ်ရင်
အလွန်အရသာရှိပါတယ်..
ငရုတ်သီးစိမ်းနဲ့ကြက်သွန်ဖြူကတော့နှစ်သက်ရင်ထည့်စားပါ
credit
No comments:
Post a Comment