ဆောစ်စပ်နည်း
မန်ကျည်းရည် 4 ဇွန်း -
ငါးငံပြာရည် - လက်ဖက်ရည်ဇွန်း 3 ဇွန်း -
သကြား - 1 ဇွန်း
ငရုတ်သီးမှုန့် (ငရုတ်သီး အစမ်းနှင့် အမှည့် ထောင်းထည့်ပါ- (မိမိ အစပ်ကြိုက်တဲပေါ်မှုတည်ထည့်ပါ
ဆန်လျော်မှုန့် 1 ဇွန်း၊
ကြက်သွန်ဖြူ 1 ဇွန်း
- သံပုရာသီး (လို့သလောက်)
၊ ကြက်သွန်နီ၊
ကြက်သွန်မြိတ် လှီထည့်ပါ အနည်ငယ်
နံနံ ကြိုက်သလောက် ပြီးရောမွှေလိုက်ပါ
Credit
No comments:
Post a Comment