Labels

Tuesday, August 23, 2022

အစိမ်းကြော် ..

 


အစိမ်းကြော် ..

•••••••••••••••

အသားနည်းနည်းပါးပါးလှီးပြီးအရသာသွင်းထား .

အသီးအရွက်တွေကိုပုံမှာပြထားသလိုလှီးဖြတ်ထား

ကြက်သွန်နီဖြူဂျင်းလှီးထား .

ကော်ရည်ဖျော်ထား..


မီးပြင်းပြင်းနဲ့ ဆီပူပူမှာအသားတွေအရင်ထည့်ကြော် .ကြက်နီ

ဖြူဂျင်းထည့်ကြော်မွှေးရင်အသီးအရွက်တွေထည့်..အရသာအတွက် ဆားသကြား ကြာညိူ့ ခရုဆီ အသားမူန့်ထည့်မယ်

မြန်မြန်ခပ်သွက်သွက်ကြော်မယ် အရွက်တွေကနွမ်းလို့မရ

စိမ်းစိမ်းအိအိလေးဖြစ်နေရမယ်..နောက်ဆုံး မှ ကော်ရည်ထည့် ဆီမွေးထည့် လိုက်ရင်ရပီ...

Credit : Hlaing Hlaing See less

No comments:

Post a Comment