ဝက်အူအချိုပြုတ်အိအိလေးစားကြရအောင်
ကြက်သွန်ဖြူ ထောင်းပြီး ဆီသပ်ပါ။ နံနံပင်အမြစ် သစ်ကြပိုးခေါက် နာနတ်ပွင့် ကရဝေးရွက် ငရုတ်ကောင်းစေ့ ထောင်းထားသော ထန်းလျက် ပါထည့်ပြီး ဆီသပ်ပါ။ ပြီးရင်ရေကို အိုးတစ်ဝက်ခန့်ထည့်ပါ။ ဝက်အူကိုထည့်ပါ။ ရှာလကာရည် ခရုဆီ ပဲငံပြာရည် ဆား အချိုမှုန့် ထည့်ပါ။ ရေမခမ်းတခမ်းခါနီးလောက်မှ ဝက်အူချိုများကိုဆယ်ပြီး အအေးခံ လှီးပြီး ပြင်ဆင်ပါ။ ပြုတ်လို့ကျန်ရှိသော အရည်ကိုအပေါ်မှဆမ်းပြီး ဝက်အူချိုပြုတ်အိအိလေးစားလို့ရပါပြီ။
Credit photo Thai Page
No comments:
Post a Comment