Labels

Tuesday, August 23, 2022

ပဲဟင်းကောင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ရဲ့ လျှို့ဝှက်ချက်


 ပဲဟင်းကောင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ရဲ့ လျှို့ဝှက်ချက်

🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜

သက်သက်လွတ် သီးစုံပဲဟင်း တစ်ခွက် ချက်မယ်ဆို 

အခု အချက်လေးတွေ ပြည့်စုံရင် အိုကေပြီပေါ့ 😊😊😊

••••••••••••••••••

မိမိနှစ်သက်သလို အသီးလေးတွေ ထည့်မယ်

စုံလေ စားကောင်းလေ •••••••

ဗူးသီး ခရမ်းသီး ခဝဲသီး ဂေါ်ရခါးသီး ပဲသီး ရုံးပတီသီး ရွှေဖရုံသီး အာလူး မုန်လာဥ စသည် စသည် •••

☆☆ဘာပဲ လှီးလှီး အတုံးညီညီ လှီးရမယ်☆☆

ပဲကို နူးနေအောင်ပြုတ်ထားမယ်(ဆားလုံးဝမထည့်ရ)

☆☆အမြန်နူးစေရန် ပဲပြုတ်သည့်အထဲ ဆီစိမ်းနည်းနည်းထည့်ပြုတ်ပါ☆☆

မန်ကျည်းရည်ပျစ်ပျစ်လေးလည်း ဖျော်ထားမယ်

ပဲဟင်းမှာ မဆလာ သည် အဓိကပါ

☆☆ပဲနံ့သာစေ့ ဇီယာ နံနံစေ့ သုံးမျိုးကို လှော် ထောင်းထားမယ်(စမုံစပါးကျန်သေး ကုန်နေလို့မထည့်တာပါ)☆☆

☆☆သစ်ဂျပိုးနဲ့ကရဝေးရွက် ဖာလာ မုန်ညင်းစေ့ တို့ကို လှော်ထားမယ်☆☆

☆☆ပျဉ်းတော်သိမ်လေးခြွေထားမယ်☆☆

ကြက်သွန်နီ ဖြူ ဂျင်း အနည်းငယ်စီ ညက်ညက်လေးထောင်းမယ်

ဆီအနည်းငယ်ကို နနွင်း အရောင်တင်အနည်းငယ်ထည့်

ကြက်သွန်ထောင်းထည့် ဆီသတ်မယ်•••

ထောင်းထားတဲ့ မဆလာ၃မျိုးထည့်မယ်•••

ပျဉ်းတော်သိမ်ထည့်မယ်•••••

လှော်ထားတဲ့ အမွှေးအကြိုင်တွေ ထည့်မယ်••••

အရမ်းမွှေးနေပီ 😉😉😉

☆☆အာလူး ဂေါ်ရခါး ဗူးသီး စတဲ့ အသီးမာတွေ ဆီသတ်အိုးထဲထည့် ရေအနည်းငယ်ထည့် ၃ပုံ၂ပုံလောက် ကျက်အောင် ချက်မယ်☆☆☆

☆☆ပဲပြုတ်နူးရင် ခရမ်းသီး ရွှေဖရုံ စတဲ့ နူးလွယ်တဲ့အသီးတွေထည့် မန်ကျည်းရည် တခါတည်းထည့်မယ်☆☆☆

ဆူလာရင် အသီးချက်ထားတာတွေထည့်မယ်••

အရသာအတွက် ဆား ဟင်းခတ်မှုန့် ထည့်ပါမယ်

((((ငံပြာရည် လုံးဝ မထည့်ပါ))))

မဆလာနဲ့ချက်တဲ့ ဟင်းတွေမှာ ငံပြာရည် မထည့်ရပါနော်

အဖုံးအုပ် ရေလိုသလောက်ထည့်ပြီး အသီးအားလုံး နူးနပ်သွားအောင် ချက်ပါ

☆☆ရုံးပတီသီးကို မိမိလိုချင်သလို လှီးပြီးရင် ဒယ်အိုးထဲထည့် ခဏ လှော်ပေးပါ(ဟင်းရည်ထဲထည့်ရင် မချွဲတော့သလို စိမ်းစိမ်းလေးနဲ့ လှပါတယ်)အကြာကြီးမလှော်ရဘူးနော်☆☆☆☆

အသီးတွေလည်းနူးပြီ အရသာလည်း စိတ်ကြိုက်ဖြစ်ပြီဆို လှော်ထားတဲ့ ရုံးပတီ ငရုတ်စိမ်း လေးအုပ်ပြီး အနံ့ရော အရသာပါ ပြည့်စုံတဲ့ သီးစုံပဲဟင်းလေး ကျက်ပါပြီ ••••

((သုံးထားတဲ့ မဆလာပစ္စည်းလေးတွေ comment မှာပြထားပေးပါတယ်))

Credit : Shwe Kwett

^^^^^^^^^^^

ပဲဟင်းကောင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ရဲ့ လျှို့ဝှက်ချက်

🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜

သက်သက်လွတ် သီးစုံပဲဟင်း တစ်ခွက် ချက်မယ်ဆို 

အခု အချက်လေးတွေ ပြည့်စုံရင် အိုကေပြီပေါ့ 😊😊😊

••••••••••••••••••

မိမိနှစ်သက်သလို အသီးလေးတွေ ထည့်မယ်

စုံလေ စားကောင်းလေ •••••••

ဗူးသီး ခရမ်းသီး ခဝဲသီး ဂေါ်ရခါးသီး ပဲသီး ရုံးပတီသီး ရွှေဖရုံသီး အာလူး မုန်လာဥ စသည် စသည် •••

☆☆ဘာပဲ လွီးလွီး အတုံးညီညီ လွီးရမယ္☆☆

ပဲကို နူးနေအောင်ပြုတ်ထားမယ်(ဆားလုံးဝမထည့်ရ)

☆☆အမြန်နူးစေရန် ပဲပြုတ်သည့်အထဲ ဆီစိမ်းနည်းနည်းထည့်ပြုတ်ပါ☆☆

မန်ကျည်းရည်ပျစ်ပျစ်လေးလည်း ဖျော်ထားမယ်

ပဲဟင်းမှာ မဆလာ သည် အဓိကပါ

☆☆ပဲနံ့သာစေ့ ဇီယာ နံနံစေ့ သုံးမျိုးကို လှော် ထောင်းထားမယ်(စမုံစပါးကျန်သေး ကုန်နေလို့မထည့်တာပါ)☆☆

☆☆သစ်ဂျပိုးနဲ့ကရဝေးရွက် ဖာလာ မုန်ညင်းစေ့ တို့ကို လှော်ထားမယ်☆☆

☆☆ပျဉ်းတော်သိမ်လေးခြွေထားမယ်☆☆

ကြက်သွန်နီ ဖြူ ဂျင်း အနည်းငယ်စီ ညက်ညက်လေးထောင်းမယ်

ဆီအနည်းငယ်ကို နနွင်း အရောင်တင်အနည်းငယ်ထည့်

ကြက်သွန်ထောင်းထည့် ဆီသတ်မယ်•••

ထောင်းထားတဲ့ မဆလာ၃မျိုးထည့်မယ်•••

ပျဉ်းတော်သိမ်ထည့်မယ်•••••

လှော်ထားတဲ့ အမွှေးအကြိုင်တွေ ထည့်မယ်••••

အရမ်းမွှေးနေပီ 😉😉😉

☆☆အာလူး ဂေါ်ရခါး ဗူးသီး စတဲ့ အသီးမာတွေ ဆီသတ်အိုးထဲထည့် ရေအနည်းငယ်ထည့် ၃ပုံ၂ပုံလောက် ကျက်အောင် ချက်မယ်☆☆☆

☆☆ပဲပြုတ်နူးရင် ခရမ်းသီး ရွှေဖရုံ စတဲ့ နူးလွယ်တဲ့အသီးတွေထည့် မန်ကျည်းရည် တခါတည်းထည့်မယ်☆☆☆

ဆူလာရင် အသီးချက်ထားတာတွေထည့်မယ်••

အရသာအတွက် ဆား ဟင်းခတ်မှုန့် ထည့်ပါမယ်

((((ငံပြာရည် လုံးဝ မထည့်ပါ))))

မဆလာနဲ့ချက်တဲ့ ဟင်းတွေမှာ ငံပြာရည် မထည့်ရပါနော်

အဖုံးအုပ် ရေလိုသလောက်ထည့်ပြီး အသီးအားလုံး နူးနပ်သွားအောင် ချက်ပါ

☆☆ရုံးပတီသီးကို မိမိလိုချင်သလို လှီးပြီးရင် ဒယ်အိုးထဲထည့် ခဏ လှော်ပေးပါ(ဟင်းရည်ထဲထည့်ရင် မချွဲတော့သလို စိမ်းစိမ်းလေးနဲ့ လှပါတယ်)အကြာကြီးမလှော်ရဘူးနော်☆☆☆☆

အသီးတွေလည်းနူးပြီ အရသာလည်း စိတ်ကြိုက်ဖြစ်ပြီဆို လှော်ထားတဲ့ ရုံးပတီ ငရုတ်စိမ်း လေးအုပ်ပြီး အနံ့ရော အရသာပါ ပြည့်စုံတဲ့ သီးစုံပဲဟင်းလေး ကျက်ပါပြီ ••••

((သုံးထားတဲ့ မဆလာပစ္စည်းလေးတွေ comment မှာပြထားပေးပါတယ်))

Credit : Shwe Kwett

^^^^^^^^^^^

ပဲဟင်းကောင်းကောင်းလေးတစ်ခွက်ရဲ့ လျှို့ဝှက်ချက်

🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜🍲🍜

သက်သက်လွတ် သီးစုံပဲဟင်း တစ်ခွက် ချက်မယ်ဆို 

အခု အချက်လေးတွေ ပြည့်စုံရင် အိုကေပြီပေါ့ 😊😊😊

••••••••••••••••••

မိမိနှစ်သက်သလို အသီးလေးတွေ ထည့်မယ်

စုံလေ စားကောင်းလေ •••••••

ဗူးသီး ခရမ်းသီး ခဝဲသီး ဂေါ်ရခါးသီး ပဲသီး ရုံးပတီသီး ရွှေဖရုံသီး အာလူး မုန်လာဥ စသည် စသည် •••

☆☆ဘာပဲ လွီးလွီး အတုံးညီညီ လွီးရမယ္☆☆

ပဲကို နူးနေအောင်ပြုတ်ထားမယ်(ဆားလုံးဝမထည့်ရ)

☆☆အမြန်နူးစေရန် ပဲပြုတ်သည့်အထဲ ဆီစိမ်းနည်းနည်းထည့်ပြုတ်ပါ☆☆

မန်ကျည်းရည်ပျစ်ပျစ်လေးလည်း ဖျော်ထားမယ်

ပဲဟင်းမှာ မဆလာ သည် အဓိကပါ

☆☆ပဲနံ့သာစေ့ ဇီယာ နံနံစေ့ သုံးမျိုးကို လှော် ထောင်းထားမယ်(စမုံစပါးကျန်သေး ကုန်နေလို့မထည့်တာပါ)☆☆

☆☆သစ်ဂျပိုးနဲ့ကရဝေးရွက် ဖာလာ မုန်ညင်းစေ့ တို့ကို လှော်ထားမယ်☆☆

☆☆ပျဉ်းတော်သိမ်လေးခြွေထားမယ်☆☆

ကြက်သွန်နီ ဖြူ ဂျင်း အနည်းငယ်စီ ညက်ညက်လေးထောင်းမယ်

ဆီအနည်းငယ်ကို နနွင်း အရောင်တင်အနည်းငယ်ထည့်

ကြက်သွန်ထောင်းထည့် ဆီသတ်မယ်•••

ထောင်းထားတဲ့ မဆလာ၃မျိုးထည့်မယ်•••

ပျဉ်းတော်သိမ်ထည့်မယ်•••••

လှော်ထားတဲ့ အမွှေးအကြိုင်တွေ ထည့်မယ်••••

အရမ်းမွှေးနေပီ 😉😉😉

☆☆အာလူး ဂေါ်ရခါး ဗူးသီး စတဲ့ အသီးမာတွေ ဆီသတ်အိုးထဲထည့် ရေအနည်းငယ်ထည့် ၃ပုံ၂ပုံလောက် ကျက်အောင် ချက်မယ်☆☆☆

☆☆ပဲပြုတ်နူးရင် ခရမ်းသီး ရွှေဖရုံ စတဲ့ နူးလွယ်တဲ့အသီးတွေထည့် မန်ကျည်းရည် တခါတည်းထည့်မယ်☆☆☆

ဆူလာရင် အသီးချက်ထားတာတွေထည့်မယ်••

အရသာအတွက် ဆား ဟင်းခတ်မှုန့် ထည့်ပါမယ်

((((ငံပြာရည် လုံးဝ မထည့်ပါ))))

မဆလာနဲ့ချက်တဲ့ ဟင်းတွေမှာ ငံပြာရည် မထည့်ရပါနော်

အဖုံးအုပ် ရေလိုသလောက်ထည့်ပြီး အသီးအားလုံး နူးနပ်သွားအောင် ချက်ပါ

☆☆ရုံးပတီသီးကို မိမိလိုချင်သလို လှီးပြီးရင် ဒယ်အိုးထဲထည့် ခဏ လှော်ပေးပါ(ဟင်းရည်ထဲထည့်ရင် မချွဲတော့သလို စိမ်းစိမ်းလေးနဲ့ လှပါတယ်)အကြာကြီးမလှော်ရဘူးနော်☆☆☆☆

အသီးတွေလည်းနူးပြီ အရသာလည်း စိတ်ကြိုက်ဖြစ်ပြီဆို လှော်ထားတဲ့ ရုံးပတီ ငရုတ်စိမ်း လေးအုပ်ပြီး အနံ့ရော အရသာပါ ပြည့်စုံတဲ့ သီးစုံပဲဟင်းလေး ကျက်ပါပြီ ••••

((သုံးထားတဲ့ မဆလာပစ္စည်းလေးတွေ comment မှာပြထားပေးပါတယ်))

Credit : Shwe Kwett

No comments:

Post a Comment