ခရမ်းကစော့သီး ငါးပိချက်လေးကို ပင်စိမ်း နိုင်ချင်း အုပ်ပြီး ချက်တယ် 😍
ချက်နည်းကလည်း လွယ်သမှလွယ်...ခရမ်းကစော့သီး / ခရမ်းကြွပ်သီးတွေကို အိုးထဲထည့်၊ စိမ်းစားငါးပိလေးက တစ်တုံး၊ ဆား၊ ငြုပ်အရောင်တင်မှုန့်နည်းနည်း၊ ပုစွန်ခြောက်လေးနည်းနည်းထောင်းထည့်၊ ကြက်သွန်ဖြူနီ နဲ့၊ ငြုပ်သီးလေးတွေ ခြမ်းကွဲထောင်းထည့်၊ ဆီပါလေကာထည့်၊ ရေစပ်စပ်ထည့်ပြီး လုံးချက်ပလိုက်ရုံပဲ။ ရေမခမ်းတခမ်းလောက်မှာ ပင်စိမ်း အုပ်ပြီး စားလို့ ရပါပြီ✌🏼
နန္ဒာတော့ ခုတလော ဘာရယ်ကြောင့်မှန်း မသိ...အသားကြီး ငါးကြီးတွေထက် ခုလို လွယ်လွယ်ကူကူ ချက်လို့ရ ပြီး စားမြိန်တဲ့ ငါးပိချက် နဲ့ အခြောက်ခြမ်းကြော်လေးတွေ၊ အသီးအရွက်လေးတွေကိုပဲ စားချင်စိတ်က ဓာတ်ကျနေတယ်။ အချက်တစ်လိုင်းတို့ရော?
Crd to owner
No comments:
Post a Comment