ငါးပိရည်ကောင်းကောင်းတစ်ခွက်ရှိရင် အသားဟင်းတောင်မလိုဘူးနော် ပြုလုပ်နည်းများ
" ငရုတ်ကြိတ်ငပိရည်ဖျော်နည်း ချဉ်ဖတ်စိမ်နည်း နှင့် တို့စရာစိမ်းအောင်ပြုတ်နည်း "
တို့စရာစိမ်းအောင်ပြုတ်နည်း
ရေနွေးဆူဆူထဲတို့စရာထည့်ပြုတ်ပြီး တို့စရာနွမ်းလောက်ပြီဆိုရင်ဖြင့် ဇကာနဲ့ဆယ်ယူပြီး ရေအေးဖြင့်ချက်ချင်းစိမ်ပေးရုံပါဘဲ ဒါဆို တို့စရာစိမ်းစိမ်းလေးရမှာ
Credit post
အိုးကြီးငပိရည်ဖျော်နည်း
နော့ အတွက်ကတော့ အလုပ်ဟူသမျှ ဂုဏ်ရှိစွတဲ့ နော့ရဲ့ ငပိရည်ဖျော်နည်းလေးကို ပြန်လည်မျှဝေပေးပါမယ်
>>( ဆရာလုပ်တာမဟုတ်ပါဘူးနော့) <<
ငါးပိရည်ဖျော်တဲ့နေရာမှာ လူတိုင်းကတော့ ကိုယ်ကြိုက်သလိုလေး ဖျော်စားကြတယ် တစ်ချို့ဆို ငါးမီးဖုတ်လေးနဲ့ဖျော်တယ် တစ်ချို့ဆို ပုဇွန်းလှော်ပြီးတော့ ဖျော်ကြတယ် အမျိုးအမျိုးဖျော်စားကြတယ်
>> နော်ကတော့ ငပိရည်တို့စရာလုပ်ရောင်းတဲ့သူဆိုတော့ ငါးပိရည်ကို ပလိန်းလေးပဲဖျော်တယ် ပလိန်းဆို့လို့ မကောင်းဘူးတော့ မထငျလျုကျနဲ့နော့
ငါးပိရည် စကျိ ုတော့မယ်ဆိုရင် > 1 ဒယ်အိုးထဲကို ဆီနဲနဲလေးထည့်ပြီးရင် နနှငျူထညျ့ နနွင်းလေးကျက်ပြီဆိုရင်
ငါးပိကိုထည့်ဆီသပ်ပြီးချေပေး ငါးအရိုးတွေအသားလေးတွေကျေလာအောင် လာပြီလာပြီဆိုရင်
ငါးပိရည်အနံ့လေးမွှေးလာလိမ့်မယ် နော်ကတော့ ရေနွေးနဲ့ကြိုတယ်
အဆင်သင့်တည်ထားတဲ့ရေနွေးဖြ ူကိုလောင်းထည့် ကိုယ်လိုသလောက်ပေါ့ ပြီးသွားရင် ငရုပ်သီးစိမ်း ကြက်သွန်ဖြ ူတို့ကို ကြိတ်စက်နဲ့ရောကြိတ် >> မှတ်ချက် >> ငရုပ်သီးကိုအရမ်းညက်အောင်မကြိတ်ပစ်ပါနဲ့ အရန်းညက်သွားရင် ငရုပ်သီး ညီးဆော်နံသွားတတ်လို့ပါ << ကြိတ်ပြီးသွားပြီဆိုရင် ကိုယ်ဖျော်ဖို့လုပ်တဲ့ ပုဂံလုံးထဲမှာ ငရုပ်သီးကြိတ်ပြီးသားတွေရယ် အချို့မှုန့်အနေတော် ကြက်သားမှုန့်အနေတော် ဆားလိုသလောက်ထည့် ပြီးရင်မွှေ ဒါပါပဲရှင့် ဘာမှတော့မခက်ပါဘူး
တစ်ချို့တော့ထင်လိမ့်မယ် ငရုပ်သီးက လှော်မထည့်ပဲနဲ့အစိမ်းထည့်တော့ ဗိုက်နာမှာပေါ့လို့ထင်လိမ့်မယ်
ကြက်သွန်ဖြ ူထည့်ထားတဲ့အတွက် ဗိုက်မနာပါဘူးလို့ ပြောလိုက်ပါရစေ ကဲဒီလောက်ဆိုရင် နော့ရဲ့ လွယ်ကူရိုးရှင်းတဲ့ငါးပိရည်ဖျော်နည်းလေး သိသွားလောက်ပါပြီနော့
Credit Kay Kay
Credit all photos Kay Kay
No comments:
Post a Comment