တမေးထဲမေးနေကြတဲ့
#
တို့ဟူးနောင့်
ပဲနို့ပေါင်းလုပ်စားကြမယ်
#ကျောက်ကျောမှုန့်နဲ့
လုပ်နည်း
ပဲနို့ -450 ml
နို့ဆီ - 1 ဇွန်း
သကြား - 1 ဇွန်း
Agar Agar ကျောက်ကျောမှုန့် -1 ဇွန်း
ဆားအနည်းငယ် ထည့်မွှေပါ ..
မွှေလို့ နှံသွားရင် မီးဖိုပေါ်တင်မွှေပေးပါ ။
ပွက်ပွက်ဆူပြီဆို ခွက်လေးတွေထဲ ထည့်ပြီး နှစ်နာရီခန့် အအေးခံပါ
အချိုရည်အတွက် ရေပွတ်ပွတ်၁၀၀စီစီထဲသကြား၅ဇွန်းထည့်ကြို ဂျင်းကြိုက်ရင်ပါးပါးလှီးထည့်ပြီးအအေးခံထားပါ
တိုးဟူးနောင့်ကို နှစ်နာရီအေးခံပြီး ဇွန်းလေးနဲ့ခပ် သကြာ်းရည်အနည်းငယ်စမ်းစားရင် အဟာရပြည့်တဲ့ အချိုပွဲတခုရပါပြီနော်
Crd😋
No comments:
Post a Comment