ရှူးရှူးရှဲရှဲ ငါးသံပုရာပေါင်းချဉ်စပ်😋😋😋
ငါးသံပုရာပေါင်း လုပ်နည်း မေးထားတဲ့သူတွေ အတွက်
#ရှုးရှဲငါးသံပုရာပေါင်း
အရင်ဆုံး ငါး တစ်ကောင်လုံးကို ဆားနဲ့ သံပုရာသီးအရည်ညှစ်ပြီး သမအောင် ပွတ်ပြီး ဆေးပေးရပါမယ် အညှီအချွဲတွေ ပျောက်ပြီဆို ဂျင်းကို ထောင်းရလာတဲ့အရည်ကို ငါးကို နေရာအနှံ့ ပွတ် ကြက်သားမှုန့်လေးလည်း နေရာအနှံ့ပွတ်ပြီး ပေါင်းပေးရပါမယ် ထမင်းပေါင်းအိုးထဲ ရေထည့် ပေါင်းတဲ့ အလယ်အကန့်လေး တင် စတီးပန်းကန်ပြား လေးထဲမှာမှ ငါးကိုထည့်ပြီးပေါင်းပေးရုံဘဲနော်
ငါးပေါင်းပြီးလို့ ထွက်လာတဲ့ အရည်ကိုသွန်ပစ် ငါးကိုအအေးခံ ထန်းလျက် နဲ့ ငရုတ်သီးအနီကို ညက်အောင်ထောင်း ( မြေပဲထည့်လျှင်ရ သို့သော် အချဉ်ပေါ့သွားမည်ဆိုး၍မထည့်တော့ပါဖူး ) ကြက်သားမှုန့် ငံပြာရည် သံပုရာရည် အချိုမှုန့် ရေနွေး အနည်းငယ် ထည့်ပြီး ဆော့စ်ဖျော်ပေးရပါမယ်။ ပြီးမှ ထောင်းထားတဲ့ ထန်းညက်နဲ့ ငရုတ်သီးတွေထည့် နံနံပင် ပူတီနံ ကြက်သွန်ဖြူ လေးလှီးပြီး သမအောင်မွှေ ဆော့စ်ရပြီဆို ငါးပေါင်းကို အလယ်မှာထား ဆော့စ်အရည်တွေ လောင်းချ သံပုရာကွင်းလေးတွေနဲ့အလှဆင် စားချင်စရာ ရှုးရှဲငါးသံပုရာပေါင်းလေးရပါပြီ။
ထန်းလျက်မကြိုက်ရင် သကြားအစားထိုးသုံးလို့ရတယ်နော် fri တို့ရေ
credit photos
No comments:
Post a Comment